Beheer en beleid

Maak het efficiënt en overzichtelijk


page2.php

Onze unit Beheer en Beleid voert ondersteunende werkzaamheden uit voor de units Energie en Onderhoud. Het zoveel mogelijk automatiseren en digitaal inzichtelijk maken binnen de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers staat hierbij centraal.

Quickscan gebruik ICT (als startpunt project)

De rol van ICT-systemen is in de afgelopen decennia sterk toegenomen. Het heeft veel arbeidsprocessen geautomatiseerd en nieuwe inzichten opgeleverd. Elk software-systeem vraagt om een specifieke project-aanpak. Als startpunt brengen wij daarom uw ICT-situatie in kaart met behulp van onze zelfontwikkelde ‘Quickscan gebruik ICT’. Zo weten wij precies hoe wij onze aanpak kunnen stroomlijnen voor een optimaal projectresultaat.

Managementinformatie rapportages

U hebt diverse systemen voor het opslaan van informatie en u wilt grip hebben op uw processen. Periodiek wordt van u gevraagd om rapportages uit te brengen over de status of voortgang van processen in uw organisatie. DuurzaamGebouw helpt u bij het samenstellen van geschikte stuurinformatie en het genereren van heldere managementrapportages. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van managementrapporten en dashboards die de gewenste bedrijfsprocessen betrouwbaar weergeven. Hiermee kunt u op eenvoudige wijze processen bijsturen en uw bedrijfsresultaten verbeteren.

FMIS implementatie en selectie

Facilitair Management Informatie Systemen (kortweg FMIS) helpen bij het ordenen van facilitaire informatie en het managen van facilitaire processen. Welk systeem is geschikt voor uw bedrijf? DuurzaamGebouw helpt u bij de selectie en implementatie van het juiste pakket of de juiste uitbreidingsmodules. Ook geven onze adviseurs u training en coaching in het gebruik van FMIS.

Downloads


Adviseurs Beheer en beleid


Contact

Wil je antwoord op je vraag?