Organisatiescan

Met de organisatiescan blazen we energie terug uw organisatie in

Heeft u allerlei bouwkundige- en installatietechnische aanpassingen getroffen, maar geeft dit niet het gewenste duurzame resultaat? Dan is het zaak om eens te verdiepen in het verduurzamen van uw organisatie. In het begint denkt u misschien alleen aan energieverbruik. Sterker nog: dit is pas een klein onderdeel van het grotere geheel. Met de organisatiescan blaast DuurzaamGebouw de energie weer terug uw organisatie in.

Hoe zorgt de organisatiescan voor meer energie in uw organisatie?

Met de organisatiescan krijgt u helder hoe de processen in uw organisatie lopen, en inzicht in eigenaarschap, procedures en werkmethodes. Met de Proces-Quickscan van DuurzaamGebouw, ontwikkeld in samenwerking met IT – Technology, wordt uw totale bedrijfsproces onder de loep genomen. Per proces krijgt u advies, en indien gewenst ondersteuning bij de implementatie.

Een flexibelere organisatie, en klanten die zich beter gehoord en geholpen voelen

Wij zetten niet direct uw volledige organisatie op zijn kop. We beginnen klein en leren uw medewerkers hoe zij zelfstandig kunnen organiseren. Ons team kan de implementatie van de organisatiescan niet voltooien zonder medewerking van uw medewerkers. Zij zijn essentieel in het slagen van de (cultuur)verandering.

Onze consultants hebben de ervaring en kennis om uw organisatie direct te ondersteunen en te adviseren. Wanneer de processen en acties helder zijn, de verbeterpunten zichtbaar, ondersteunen we bij de implementatie en cultuur- en gedragsverandering binnen uw bedrijf.

Procesverbeteringen zijn geen eenmalige projecten. Het is een continu proces

Samen met uw team storten we de fundering en zetten we de steigers op. Uiteindelijk is uw team zelfstandig in staat om in de toekomst soortgelijke projecten te initiëren en uit te voeren. U zult zien dat het resulteert in een flexibelere organisatie, en uw medewerkers meer gaan samenwerken en productiever worden.

Ons deskundige team heeft naast een theoretische achtergrond ook de praktijkkennis binnen de vastgoed- en bouwkolom. Dat maakt ons uniek ten opzichte van andere organisatieadviesbureaus. Wij hebben niet alleen de theoretische achtergrond, maar hanteren een pragmatische aanpak en kennen alle ins en outs.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact op met onze consultants via ons contactformulier.