Nieuws

single.php
Building Holland 2017

Afgelopen week presenteerden wij trots GebouwDashboard op Building Holland 2017. Het driedaagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. “Jouw gebouw veilig en inzichtelijk?” was de vraag die wij de bezoekers stelde. Dit triggerde vele bezoekers en leverde interessante cases op. Ewoud Schotanus, vertegenwoordiger van GebouwDashboard: “Evenementen als Building Holland zijn bij uitstek gelegenheden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt en contact te maken met potentiële klanten.”

De beurs stond dit jaar in het teken van innovatie en vernieuwing, oftewel wederom (Re)building the Future. Door in gesprek te gaan met de bezoekers gaven wij een mooie invulling aan het thema.

Wij luisteren naar de klant, noteren hun behoefte en kijken waar GebouwDashboard een toegevoegde waarde voor hen kan zijn. Wij proberen verder te kijken dan alleen ons product en willen uiteindelijk gezamenlijk werken aan een gezonde en veilige omgeving. Huub Pepels van Summa Collega is enthousiast en vertelt: “Het is een mooi en heel gebruiksvriendelijk programma. Het Summa Collega in Eindhoven gaat binnenkort mee aan de slag.”

Op 12 april maakte onze stand plaats voor de lancering van BluBrick Real Tech, onderdeel van BluBrick Real Estate. Bob Adriaans deelde dit feestelijke moment met ons, met aansluitend een welkomstborrel. Wij wensen hem en zijn team heel veel succes.

Bedankt Building Holland. Het waren drie zeer succesvolle dagen en tot volgend jaar!Contact

Wil je antwoord op je vraag?