Nieuws

single.php
DuurzaamGebouw op Building Holland 2014

DuurzaamGebouw is als deelnemer vertegenwoordigd op Building Holland 2014, 6 tot en met 8 mei in de Parkhal van de Amsterdam RAI. Tijdens Building Holland worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ontwikkelen, realiseren, renoveren en onderhouden van woning- en utiliteitsbouw gepresenteerd.

Building Holland is een samenwerking tussen partners (exposanten), kennisplatform Duurzaam Gebouwd en het ervaren beursteam van de Amsterdam RAI. Namens DuurzaamGebouw zal oprichter en mede-eigenaar Gerard Lokhorst een ’17 minutes Market Vision’ geven.

17 minutes Market Vision
Oprichter en mede-eigenaar Gerard Lokhorst zal donderdag 8 mei om 11.35 uur zijn visie op de onderwijssector loslaten op de bezoekers op Mainstage ‘Gaia’. Lokhorst: “De onderwijssector biedt ontzettend veel kansen voor verduurzaming van vastgoed. Het binnenklimaat van schoolgebouwen is dramatisch. Uit onderzoek is gebleken dat een varkensstal een beter binnenklimaat heeft dan een klaslokaal. Welke kansen biedt dit voor het vastgoed en de bouw?”Contact

Wil je antwoord op je vraag?