Nieuws

single.php
Facilitair Beurs 2015

Editie 2015 van vakbeurs Facilitair vindt woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 januari plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

De vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch groeide vanaf zijn oprichting in 1999 uit tot hét vakevenement op het gebied van facilitair management in Nederland en België. Met gemiddeld bijna 20.000 bezoekers en méér dan 400 standhouders per editie – gemeten over de edities 2009 tot en met 2013 – is het evenement op zijn vakgebied zelfs het grootste van de gehele wereld. De vakbeurs Facilitair biedt de professional in de sector niet alleen een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Ook zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals nieuwjaarsrecepties en (thema)presentaties.

Ook dit jaar zijn wij vanuit een groep met 10 bedrijven aanwezig en staan wij hier met een grote netwerk stand! Wij nodigen u van harte uit om met ons te komen proosten op het nieuwe jaar en van gedachte te wisselen over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van huisvesting!

Meld je hier gratis aan voor de beurs!Contact

Wil je antwoord op je vraag?