Nieuws

single.php
Samenwerking gemeente Krimpenerwaard

Deze maand mogen wij ons weer een mooie opdracht rijker rekenen voor de gemeente Krimpenerwaard! Onze installatie adviseurs Wim Gresnigt en Andy Groenewoud presenteerden dan ook trots het persbericht in de regionale krant.

image-2017-05-10

Vorig jaar hebben wij de eerste opdracht voor de gemeente Krimpenerwaard opgeleverd. De koelinstallatie is in het gemeentehuis te Stolwijk toen op een duurzame manier vervangen. De gemeente Krimpenerwaard was erg tevreden over ons werk, dat zij nu opnieuw voor ons hebben gekozen.

In mei wordt de raadzaal van het gemeentehuis in Lekkerkerk voorzien van een beter en energiezuiniger klimaatbeheerssysteem. Zo worden er onder andere 56 zonnepanelen geplaatst op het dak van het gemeentekantoor. “Het advies voor de zonnepanelen is tot stand gekomen om de huidige installatie af te koppelen van gas en all electric te maken. De zonnepanelen wekken de energie op en hierdoor wordt het energieneutraal gemaakt. Dit concept hebben wij voor hen uitgewerkt en wordt nu uitgevoerd”, vertelt Wim Gresnigt.

IMG_4271

De gemeente onderneemt niet alleen deze actie tot het verduurzamen van de gemeentehuizen, maar heeft tevens met onze adviseurs een doelstelling weten op te stellen namelijk, om de gemeente in 2050 fossiele brandstof-vrij en CO2-neutraal te laten zijn. “Dit beleid heeft elke gemeente. Het is goed om te zien dat steeds meer gemeentes bezig zijn met het besparen van energie en dat er concrete stappen worden ondernomen”, aldus Andy Groenewoud.

Onze prioriteit en die van de andere betrokken partijen is dat de raadzaal en het gemeentehuis zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden. Zo zorgen wij er elke dinsdag voor dat de gemeenteraad in de raadzaal Lekkerkerk niet in de kou zit tijdens de vergaderingen. 7 juni 2017 is de oplevering en tot die tijd houden wij toezicht en zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt!Contact

Wil je antwoord op je vraag?