Nieuws

single.php
Vakbeurs Facilitair 2014 wederom een succes

Op een beursstand van maar liefst 150 m2 presenteerde DuurzaamGebouw zich in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch op de zestiende editie van de Vakbeurs Facilitair samen met tien andere partijen onder het mom van ‘Samenwerken is net werken…’ om bedrijven te helpen bewust om te gaan met hun vastgoed. De vakbeurs Facilitair vond plaats op 15, 16 en 17 januari 2014 en is met gemiddeld 20.000 bezoekers hét vakevenement op het gebied van facilitair management.

Maar de samenwerking tussen deze bedrijven gaat verder dan de vakbeurs alleen. Onze unieke samenwerking tussen deze elkaar aanvullende bedrijven resulteert in een compleet kennisnetwerk waarin u terecht kunt voor:

  • Initiatieffase (nieuwbouw, renovatie en uitbreiding)
  • Duurzaam beheer en onderhoud (aanbesteding en screening)
  • Verduurzamen van gebouwinstallaties
  • Gebouw- en installatie-inspecties (o.a. binnenklimaat, NEN2767, MJOP)
  • Energiebesparing (meten, analyseren en optimalisatie)
  • Check wet- en regelgeving (o.a. brandveiligheid)


Samenwerkende Partners 

DuurzaamGebouw
WeL Inspectie
Infor
Dakconditie
Less Energy

Van Wijk Vastgoedonderhoud
Sylryk
Energy Alert
Van Kessel Groep
MPARE

Hoogtepunt van de deelname aan de beurs was de lancering van het ScholenDossier, een onafhankelijk platform waarmee scholen voor het eerst in de onderwijshistorie volledig inzicht in de staat van hun gebouw(en) krijgen. DuurzaamGebouw is samen met veertien andere bedrijven onderdeel van de coöperatie Digitaal Gebouw Dossier, een samenwerkingsverband dat scholen wil helpen met de geplande doordecentralisatie.Contact

Wil je antwoord op je vraag?