Nieuws

single.php
Veilig werken met de NEN 3140

DuurzaamGebouw voert tegenwoordig naast NEN 2767 inspecties ook NEN 3140 inspecties uit. De NEN 3140 is een norm die aangeeft hoe men kan werken met elektrische installaties. Dit is voor elke soort organisatie belangrijk, omdat er in ieder gebouw gebruik wordt gemaakt van elektrische installaties.

Daarnaast stelt de Arbowet deze veiligheidsinspectie in toenemende mate verplicht. Dit geldt ook voor private overeenkomsten als verzekeringspolissen en overeenkomsten tussen installatie-eigenaren (opdrachtgevers), installateurs en inspecteurs (opdrachtnemers). een NEN 3140 inspectie leidt tot veiligere arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf en vermindert de kans op storingen en ziekteverzuim. Zo wordt de kans op bedrijfsongevallen en financiƫle- en reputatieschade verkleind.

Expertise van DuurzaamGebouw
DuurzaamGebouw is gespecialiseerd in het uitvoeren van NEN 3140 inspecties. Wij beschikken over een team van uitstekend opgeleide, gekwalificeerde inspecteurs / adviseurs. Zij kunnen u, naast het geven van een op maat gemaakt advies, duidelijkheid geven over de staat van uw elektrische installaties en kenbaar maken welke veranderingen nodig zijn om de installatie veilig te krijgen volgens de Arbowet.

Effectieve inspecties
Wij voeren onze inspecties uit met behulp van een speciale eigen ontwikkelde InspectPortal, zodat we binnen een minimaal tijdsbestek een adviesrapport kunnen uitbrengen. In dit rapport zal, naast het onderhoudsadvies voor uw installaties, ook een inspectiefrequentie worden geadviseerd. Onze inspecteurs richten zich op de techniek van de elektrische installaties en de juridisch verantwoordelijke aspecten van de elektrische installaties.

Mogelijkheden?
DuurzaamGebouw biedt inspecties voor zowel grote als kleinere organisaties. Met onze kennis kunt u er zeker van zijn dat u voldoet aan alle eisen die nodig zijn wanneer een verzekering een NEN 3140 inspectie van u vraagt. Tevens zijn er verschillende soorten inspectieabonnementen mogelijk.

NEN 3140 Inspectie FolderContact

Wil je antwoord op je vraag?