Over

page3.php

Over-800_600

Samen duurzaam

DuurzaamGebouw kijkt naar de gehele levenscyclus van uw gebouw

Onze missie is het optimaal benutten van uw investeringsbudget gedurende de totale levenscyclus. Onder meer door:

  • standaardisatie van processen
  • verhoging van effectiviteit
  • voldoen aan regelgeving
  • inzichtelijk maken en beperken van risico‚Äôs

Missie

DuurzaamGebouw wil haar klanten helpen om bewust om te gaan met energie en onderhoud. DuurzaamGebouw is daarom intensief betrokken bij de ontwikkeling van beleid, strategie en oplossingen om deze onderwerpen beter te organiseren. DuurzaamGebouw streeft met deze werkzaamheden naar een duurzamer Nederland.

Ons-kantoor

Ons kantoor

DuurzaamGebouw een jong dynamisch bedrijf, in 2008 opgericht en gevestigd in de Pyth in Utrecht.

Wij staan bekend om onze grote betrokkenheid en persoonlijke benadering. Alles wordt strak en uniform geregeld. Wij hechten veel waarde aan een transparante samenwerking met onze klanten. Vanzelfsprekend staan vertrouwen, kwaliteit en zorgvuldigheid alsmede een duidelijke communicatie bij ons voorop. Via onze klanten login kunnen klanten direct bij de voor hun project belangrijke documenten. Ook worden eventuele vragen hier online direct afgehandeld.

Onze diensten

DuurzaamGebouw onderscheidt zich op het gebied van:

  • Energie
  • Onderhoud
  • Beheer en beleid

Op deze gebieden adviseren wij u op strategisch niveau (beheer en beleid), namelijk in het organiseren en borgen van onderhoudsprocessen en het beschrijven van de beoogde kwaliteit van het vastgoed. Op tactisch niveau adviseren wij u over optimaal informatiemanagement, het uitvoeren van onderhoudsinspecties en contractmanagement en implementatiemanagement voor onderhoudscontracten.


Contact

Wil je antwoord op je vraag?